De weg terug naar jezelf

Jij, de emulgator en vredebewaker

Je wilt zo graag dat alles thuis goed gaat. Dat iedereen het naar zijn zin heeft. Dat ze lekker in hun vel zitten. Dat de sfeer goed is; dat iedereen het goed kan vinden met elkaar. Je bemiddelt tussen de kinderen, je verzacht omstandigheden.

Je zet je daar enorm voor in. Alsof jij het allemaal kunt controleren. Alsof je met jouw inzet ervoor kunt zorgen dat alles goed gaat. En alsof jij er verantwoordelijk voor bent wanneer het niet zo goed gaat, of iemand minder lekker in zijn vel zit. 

Als je heel eerlijk bent, voel je dat je vast zit in het gevoel dat je het niet goed genoeg doet als moeder. Je wilt dat je partner je een fijne vrouw vindt, dat de kinderen je een leuke moeder vinden. Maar als je echt gaat staan voor wat jij belangrijk vindt, vinden ze je misschien niet leuk genoeg; of erger: niet goed genoeg.

Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent

Hoe ben je zo onzeker geworden? Waar is jouw energie naartoe?

Je voelt je verdrietig omdat de gebeurtenissen van de afgelopen jaren, de zorgen om van alles, ervoor zorgen dat je anders naar buiten treedt dan jij zou willen. Je twijfelt over van alles (vooral over je eigen kunnen), je bent minder actief dan vroeger… Je weet dat het bij het leven hoort en het ouder worden, maar je voelt je niet meer dezelfde persoon die je vroeger was.

Hoezo voorbeeld?
Je voelt hoe belangrijk het is dat je thuis voorleeft om jezelf te accepteren en lief te hebben. Je wilt zo graag dat de kinderen milder zijn voor zichzelf dan jij dat bent. Dat ze vol in het leven staan en genieten… En tegelijkertijd voel je dat jij daar helemaal niet goed in bent.

Serieuzer 1

Werk aan de winkel; want jij kunt dit omdraaien!

Yes, er is hoop! (Pfieuwww…. adem uit).
Ik noem ze ‘Verdiepingssessies’: sessies waarbij we samen gaan kijken wat het precies is waar je mee worstelt, hoe het komt dat het zo is en wat er nodig is om anders om te gaan met je worsteling. Tijdens de sessie al kom je tot inzicht, je voelt meteen al rust en ruimte ontstaan en deze zorgen er vervolgens voor dat je langzaam opnieuw dichter bij jezelf komt. Als je je opnieuw fijner voelt met jezelf, gaat je gezin dat voelen en verandert daarmee de energie in huis. Niet alle uitdagingen zijn ineens weg (was het maar waar!), maar dat wat jij kunt doen om er verandering in te brengen, doe je.

Je voelt – je ervaart – je integreert – je komt tot rust

IMG_0286

In een verdiepingssessie neem ik je mee, uit je hoofd, in je hart en in je buik. Je wordt uitgenodigd om te voelen, wat er zich ook voordoet. Ook als het even niet zo fijn is, want je wilt echt weten waarom je je voelt zoals je nu doet.
Je ervaart al tijdens de sessie wat er verandert en je gaat het merken in de weken erna: alsof je de inzichten die je opdoet, stukje bij beetje in je leven integreert. Dat zorgt ervoor dat er rust komt, eerst in jou en zo langzaam in je gezin en omgeving.

Laat mij jou helpen

1ste hulp Videocall van 60 minuten

60 minuten video call
Binnen 48 uur antwoord op jouw vragen & verhelderende inzichten op jouw uitdagingen.

 

 

 

Doel: inzichten

 

€119,-

Individuele coaching 3-maanden

3 maanden coaching
3x consulten van 2 uur
Wekelijkse support via Whatsapp
Schriftelijk stappenplan

 

 

GRATIS: 1ste hulp videocall
Doel: inzichten + individuele integratie

 

€449,-

Gezinscoaching 4-maanden

3x consulten van 2 uur
Gezinsopstelling
Online follow up integratie na opstelling
Wekelijkse support via Whatsapp
Schriftelijk stappenplan

 

GRATIS: 1ste hulp videocall
Doel: inzichten + gezinsintegratie

 

€549,-

Wil je graag even bellen om samen te kijken welke optie het beste bij jou en jouw situatie past?
Vul dan even het contactformulier in.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Logo Pilar Bosch 1223

Contact

Pilar Bosch | Systemisch relatietherapeut
Torenlaan 3B
5085 NL Esbeek
Bezoek alleen op afspraak mogelijk.

06 - 5513 5591
info@pilarbosch.nl

Scroll naar boven