Hervinden; met je partner en met jezelf

Over mij 3

Ik ben Pilar Bosch, energetisch systeem therapeut. Als moeder van drie prachtige kinderen weet ik als geen ander wat de uitdagingen kunnen zijn in het gezinsleven; de praktische en de emotionele.

Het lijkt alsof men wel begrip heeft voor de praktische uitdagingen in het gezin en vooral bezig is met de emotionele uitdagingen verborgen te houden. Voor elkaar en voor de buitenwereld. Zo ontstaat er snel het beeld dat het niet normaal is om je eindeloos zorgen te maken, veel verdriet te voelen of je schuldig te voelen om hoe je soms reageert. Jij hebt hier immers last van.. andere moeders niet. Althans zo lijkt het. Ik kan je (inmiddels) vertellen dat niets minder waar is. Alle gezinnen worstelen, iedereen is onzeker en wij allemaal kunnen hulp gebruiken.

Mijn ervaringsdeskundigheid zet ik in om jou te steunen

Ik help partners de verbinding met elkaar te herstellen. Om dat voor elkaar te krijgen, is het belangrijk dat ieder van jullie éérst met zichzelf verbonden is. Dat je voelt wie jíj bent, wat voor jou belangrijk is, zonder bezig te zijn met de verwachtingen van je partner, van de omgeving, zonder afhankelijk te zijn van de status die je werk geeft of wat dan ook. Verbonden met jou. Dán pas kan je ook met elkaar verbinden.

Ik kan jou daarbij helpen, omdat ik een kei ben in me aanpassen aan wat mijn partner, of anderen om me heen, van me wensen. Of wat ik dénk  dat ze van me wensen (daar ben ik heel goed in, analyseren, over dingen na denken!!). Voor mij is het een oefening om bewust te voelen wat ik werkelijk bij dingen voel. Minder nadenken, meer voelen en ervaren. En daarna pas de verbinding te zoeken met anderen.
Ik help jou en jullie reflecteren, voelen en ervaren. Zodat jullie samen de hernieuwde verbinding kunnen gaan beleven.

Je bent van harte welkom om naar Esbeek te komen. Ik vertel vaak dat we op de mooiste plek van Nederland wonen; voor, na of tíjdens een sessie kun je er ontzettend mooi wandelen en de rust en schoonheid van de natuur en het leven ervaren!

Cadaques

Mijn achtergrond

Relatietherapie (mei 2023, Psychodidact)

Verdieping in familieopstellingen (februari 2022, Dijkstra Academy)

Systemisch Kinder- en Jongerencoach (juni 2021, ITO vzw)

Training Burn-out onder Jongeren (september 2020, Orthohulp)

Familie- en systeemopstellingen (januari 2018, Cursuscentrum De Smederij)

Training Systemisch Coachen (november 2017, Hylke Bonnema)

International Systemic Constellation Intensive bij Stephan Hausner (oktober 2017 en oktober 2020, Stephan Hausner)

Energetisch Systeem Therapeut (januari 2017, Cursuscentrum De Smederij)

Logo Pilar Bosch 1223

Contact

Pilar Bosch | Systemisch relatietherapeut
Torenlaan 3B
5085 NL Esbeek
Bezoek alleen op afspraak mogelijk.

06 - 5513 5591
info@pilarbosch.nl

Scroll naar boven