Maak de overstap van bezorgd leven naar voluit leven, dichterbij jezelf

Over mij 3

Ik ben Pilar Bosch, energetisch systeem therapeut. Als moeder van drie prachtige kinderen weet ik als geen ander wat de uitdagingen kunnen zijn in het gezinsleven; de praktische en de emotionele.

Het lijkt alsof men wel begrip heeft voor de praktische uitdagingen in het gezin en vooral bezig is met de emotionele uitdagingen verborgen te houden. Voor elkaar en voor de buitenwereld. Zo ontstaat er snel het beeld dat het niet normaal is om je eindeloos zorgen te maken, veel verdriet te voelen of je schuldig te voelen om hoe je soms reageert. Jij hebt hier immers last van.. andere moeders niet. Althans zo lijkt het. Ik kan je (inmiddels) vertellen dat niets minder waar is. Alle gezinnen worstelen, iedereen is onzeker en wij allemaal kunnen hulp gebruiken.

Mijn ervaringsdeskundigheid zet ik in om jou te steunen

Ik help moeders rust in hun lijf en in hun hoofd te vinden, door inzicht te creëren in wat er echt aan de hand is in hun levens en/of in het gezin. Ik werk heel graag met gezinnen, zeker wanneer zij het verlies van één van de kinderen moeten verwerken, want dat zet alles op zijn kop. Deze gezinnen treffen elkaar in mijn praktijk in Esbeek, daar ontstaat verbinding, op basis van een veilig gesprek.

Je bent van harte welkom om naar Esbeek te komen. Ik vertel vaak dat we op de mooiste plek van Nederland wonen; voor, na of tíjdens een sessie kun je er ontzettend mooi wandelen en de rust en schoonheid van de natuur en het leven ervaren!

Cadaques

Mijn achtergrond

Verdieping in familieopstellingen (februari 2022, Dijkstra Academy)

Registercoach (maart 2022, Hogeschool Windesheim)

Systemisch Kinder- en Jongerencoach (juni 2021, ITO vzw)

Training Burn-out onder Jongeren (september 2020, Orthohulp)

Familie- en systeemopstellingen (januari 2018, Cursuscentrum De Smederij)

Training Systemisch Coachen (november 2017, Hylke Bonnema)

International Systemic Constellation Intensive bij Stephan Hausner (oktober 2017 en oktober 2020, Stephan Hausner)

Energetisch Systeem Therapeut (januari 2017, Cursuscentrum De Smederij)

pilar bosch logo

Contact

Pilar Bosch | Energetisch systeem therapeut
Torenlaan 3B
5085 NL Esbeek
Bezoek alleen op afspraak mogelijk.

06 - 5513 5591
info@pilarbosch.nl

Scroll to Top